Image
Top
Menu

Om os | Kielersalonen II

DENNIS

Dennis er et kendt ansigt i salonen, som han overtog i sommeren 2013. Dennis havde nye og andre visioner for salonen, der nu har fået en makeover og nu er opgraderet med ny indretning og nyt interiør. Han forkæler sine kunder med sin kreativitet og håndværksmæssige faglighed og ikke mindst vejleder i vores luksuriøse produktvalg, så de får det helt rigtige med hjem til netop deres hår.

Christina

Christina har mange års erfaring i frisørbranchen, hvor hun tidligere har arbejdet 14 år for Stuhr i København. Christina har undervist frisører i ind- og udland, stylet hår til flere modeblade og meget andet spændende. Hos Christina er det en stilsikker hånd, der fører saksen. Hun har øje for klædelighed, så du kan altid forvente en kompetent sparring om klip, form og farve til dit hår og personlige look. Christina er en del af L´orèal `s kreative team, hvor hun underviser som freelance frisør.

Erik

Erik er gået på pension nu efter 58 år i salonen. Han blev medejer af salonen i 1981 og overtog den i 1985 efter Mogens Kielers død. Erik overdrog salonen i sommeren 2013 til næste generation, nemlig sønnen Dennis. Erik er old school og kunne sit håndværk til fingerspidserne. Han startede som konkurrencefrisør i 1967, og hentede og i de næstede mange årtier utallige pokaler, anerkendelser og hædrende omtaler hjem til salonen.

Salonen…

Du er altid velkommen… Vi bor på Allègade 48, hvor du har mulighed for at parkerer gratis i området, dog max 1 time. Hvis dit besøg er længere, har vi en P-licens som du kan låne. Salonen tilbyder alt indenfor haircare, vi samarbejder med L´orèal, Kerastase, Redken, SHU UEMURA, samt Djarling hair extentions. Vi har make up fra Jane iredale.

 

 

Mallie

Hun er salonens mascot. Mallie er en rolig lille salonhund, som trisser rundt og hilser på vores kunder, hun har dog også en lillesøster Minnie, som ikke lige er fotograferet. Er du ikke til hund, så vender hun om hvis du siger nej!

Dennis & Christina

Vi er krafterne bag salonen. Privat danner vi par og har valgt at samle vores kræfter, for at skabe  en salon der oser af velvære, kreativitet og atmosfære. For os er det vigtigt at du får en behagelig oplevelse, når du gæster salonen, og føler dig afslappet og veltilpas, samt godt vejledet og informeret om hvad der skal ske under dit besøg.

Booking online

TRÆNGER DU TIL FORKÆLELSE???… SÅ BOOK EN TID HOS OS 🙂

For os er det vigtigt, at du får en behagelig oplevelse når du gæster salonen, at du føler dig afslappet og veltilpas, samt godt vejledt og informeret om hvad der skal ske under dit besøg.
Booking online