Image
Top
Menu

KielerSalonenII | Kielersalonen II

Info om Åbningstider:

  • Mandag 10:00- 20:00
  • Tirsdag 9:00 – 18:00
  • Onsdag 9:00 – 18:00
  • Torsdag 9:00 – 19.00
  • Fredag 9:00 – 17:30
  • Lørdag 8.00 – 14:00 (sener efter aftale, gælder alle dage)

Velkommen til os i Kielersalonen ll. 

Vi byder dig velkommen i en salon med megen atmosfære, erfaring og kreativitet. Der er plads til kunder med mange forskellige behov og krav, om det er til klip, farve eller extension. Vi er tre erfarne frisører, og du vil opleve at det er den samme frisør der tager sig af dig, fra du kommer til du går. For os er det vigtigt, at du får en behagelig oplevelse, er glad og tilfreds, føler dig forkælet, og ser frem til dit næste besøg. Vi vil gerne understøtte den kvalitetstid det skal være at gå til frisør, ved at vejlede dig og have fuld fokus på dig og dit hår. Vi er et team, der holder sig ajour med faglig udvikling og ikke går på kompromis med kvaliteten.

 

Har du aldrig været hos os før? Så book en tid til en vejledning som typisk tager 15 minutter, det koster KUN DIN TID! På baggrund af vores ekspertise lytter vi til dig og dine behov, vurderer dit hår og inspirerer dig. I fællesskab finder vi dit helt personlige look, så du får et design der passer lige til dig!

 

Er du hende der arbejder meget? Altid har lange frisørbesøg? Som har svært at finde tid i din travle hverdag? Har du brug for at der er nogen der kan hjælpe dig på ydertiderne?  Det kan vi! Ring til salonen, og lad os prøve at imødekomme dine behov. OBS: Vores åbningstider på online, er blot vejledende.

 

Er du ham der er hoppet med på trenden med at anlægge skæg? Søger du efter den gamle “herresalon” i Allegade? Så er der et par kendte ansigter at finde i salonen, hvor den er indrettet med to herrepladser, hvor Dennis kan hjælpe dig med at få facon på skægget.

 

Extention. Søger du en frisør der har erfaring med extention – fletteteknikken? Kom ind og mød Christina som har mange års erfaring med extentions. Christina kan få det naturligt integreret i dit eget hår. For hende er det vigtigt, at der tages udgangspunkt i hver enkelt kunde, da extentions ikke er et passende valg til alle. Vi anvender fletteteknikken, håret som vi bruger, er 100% ægte og kommer fra Indien/ Djarling. Vi anbefaler at der bookes tid til en konsultation inden selve hårpåsætningen, hvor vi laver en forventningsafstemning. Vejleder i alt, lige fra mængden af hår, ser på farveprøver, taler om pleje og vedligeholdelse, samt pris. Konsultationen tager typisk 15 minutter og koster KUN DIN TID.

 

Er du studerende? Vi imødekommer de studerende med rabat på klipning.

Kun mod forvisning gyldigt af studiekort.

 

Booking online

ER DU IKKE GLAD FOR DIT HÅR… ?

Book tid til en vejledning, som typisk tager 15 min, det koster kun DIN TID!

Booking Online