Image
Top
Menu

Frisør Odense | Kielersalonen II

_F_00895KielersalonenII – din frisør i Odense

k

Mange anser det at gå til frisøren, som selvforkælelse og afslapning – mens andre ser det som en nødvendighed. Hos KielersalonenII i Odense giver vi os tid til hver enkelt kunde, uanset formål – vi følger kundens ønsker, råder & vejleder og skaber det perfekte look, der passer til netop dig.

KielersalonenII er en frisør, hvor høj faglighed, kvalitet og en afslappet stemning er i højsædet. Vores mål er at give dig en frisure, som fremhæver din personlighed og som du kan bære med stolthed.

3-i-1 frisør i Odense

Frisørsalonen ’Kielersalonen II’ i Odense tilbyder følgende service:

  • Klipning

Med en kyndig og stilsikker hånd klippes både mænd og kvinder. I sparing med dig, finder vi frisuren som klæder dig bedst og som passer til dit temperament og din hverdag.

  • Farvning

Vi laver alle slags farvninger, fx reflekser, blødt naturligt look, og det der topper i tidens trends. Uanset hvilken farvning, du vælger, anvendes der kun farver uden ammoniak (Inoa fra Loreal, som ikke dehydrerer håret).

  • Extensions

Uanset om du ønsker længere eller kraftigere hår ved hjælp af extensions, har vi ekspertisen til at give dig et naturligt look. Vi anvender desuden kun 100% ægte hår fra Djarling.

Du skal bestille en konsultation inden den faktiske påsætning af ekstensions. Her afstemmer vi ønsker og reelle muligheder, anskaffer det hår der passer til din farve og hårtype.

Dine ekstensions vil blive påsat ved hjælp af flette-teknikken og du vil efterfølgende blive vejledt i, hvordan du bedst holder og vedligeholder dine extensions.

Derfor skal vi være din frisør i Odense

Kielersalonen II i Odense er ikke bare en frisørsalon, hvor du bliver klippet. Med vores nyrenoverede salon har vi forsøgt at skabe et hyggeligt og stilfyldt frirum, hvor vores kunder slapper af og nyder at opholde sig.

  • Vejledning

Vi bruger altid tid på at vejlede vores kunder og afstemme mål og muligheder inden klipningen går i gang.

  • Kvalitet & høj faglighed

Vores klipninger starter med en vådklipning og efterfølgende færdiggøres finesserne i det tørre hår, så du får dit personlige look der passer til dit hår og ansigt.

Alle vores frisører efteruddannes løbende i de seneste teknikker, frisurer og hårprodukter.

  • Produkter

Vi fører kun produkter i frisørsalonen i Odense, som vi selv bruger og kan stå indenfor. Det er blandt andet Shu Uemura, Kérastase, Loreal og Balmain.

Kontakt din frisør i Odense

Kielersalonen II giver studenterrabat på klipninger og tilbyder et pointkort ved køb af produkter – køb 7 produkter og få den ottende gratis.

Book tid Online

… Eller ring på telefon 66 127 437, skriv en mail til info@kielersalonenII.dk. Du kan også komme forbi Allégade 48 i Odense og booke en tid eller få svar på spørgsmål vedrørende hår og pleje.